8/02/2007

kuuden aamu ja ilman kahvia olo usvainen koko päivän :)

juu heräsin neljän jälkeen.. aamutouhut sujuivat ihan mukavasti, eikä väsy painanut :) lapset herätin puoli kuuden jälkeen ja hekin heräsivät ihmeen hyvin. töihin taaperrettiin kuuden aikaan ja siellä istuessa rupesi väsy nostamaan päätään. koko pivä menikin enemmän tai vähemmän sumussa ja yksi suuri syy tähän on kyllä ehdottomasti kahvi - tai siis sen puuttuminen.. aloitin aamulla sellaisen kökköjen poisto-kuurin ja nyt pitäs välttää kahvin juontia.. ei kiva :) no tän alun nyt yritän vältellä, mutta kunhan lähtee mönjät liikkelle niin katsellaan sit uudestaan. nyt ainakin teki töissä niin kovin mieli..

leevin kanssa lähdettiin päiväkodilta puoli kahden aikaan. mä menin hetkeksi sohvalle ottamaan pikatorkut ja leevi pelaili sen aikaa koneella. ella haettiin kolmelta. se on saanut ryhmästään hyvän ystävän ja leikit sujuu niin kivasti, tänäänkin painelivat korkokengät jalassa pitkin käytyviä :)
kotona tein pihahommia; nypin rikkaruohot ja kuihtuneet kukat, vein kuolleet kukat roskiin ja korit varastoon, siistin terassia ja kalusteita.. on sitten viikonloppuna siistimpää, kun vieraita tulee ja näillä näkymin saataisiin viettää ellan kemuja osaksi ulkona :)

kuuden aikaan mun vanhemmat tulivat käymään. ne haki lasten pyörät viikonloppua varten mukaansa ja nappasivat samalla varavaatteetkin jo mukaan. eivät lähde sen kummempaa reissua tekemään. ovat kotosalla, mutta halusivat lapset silti luokseen ja mikäs siinä :D saa jannekin täällä rauhassa veittää koti-iltaa kun mamma on yökyläilemässä :) lapset olivat aivan innoissaan ja tykkäsivät kovasti kun mummi ja ukki leikkivät ja rakensivat linnaa ellan huoneessa kahvit juotuaan.

myöhemmällä oli pyykkihommia, siistin vielä takapihaa, silitin vaatteita viikonlopuksi ja katselin huomisia vaatteita, jos vaikka joraamaan lähdetään :) hennankaa soiteltiin ja sovittiin illan menusta, kevyttä pitää olla; salaattiin ja kanaan vissiin päädyttiin. lapset viedään huomenna neljän aikaan saviolle ja henna tulee mut hakemaan viiden jälkeen.

nyt täytyy mennä suihkuun. tehis äsken katsottiin ja kohta on mentävä unten maille, kello soi taas 04:15...

Ei kommentteja: