8/14/2007

huh tätä ihanaa hellettä, ihan kun saunassa :)

juu, eilen tuli illalla lenkkeiltyä tunnin Hikilenkki. olo olo tosi hikinen, mutta ah, niin ihana, lenkin jälkeen :D ihana oli painella sauvoilla niin kovaa kun kintuista pääsin ja aina kun tuli novalta hyvää musaa niin tahti kiihtyi :)

leevi ei meinannut eilen illalla nukahtaa ollenkaan.. nehän meni silloin puoli ysin pintaan sänkyyn ja ella oli ysin aikaan rauhoittunut jo. leevi jutteli ja katseli kirjoja.. ei uni tullut millään. mä kävin lenkillä ja yhä poika kympin jälkeen valvoi. yhdeltätoistakin vielä ihmetteli taivaan tähtiä huoneensa avoimesta ikkunasta, kun me jannen kanssa mentiin nukkumaan. hetki höpöttelyä kuunneltiin ja sitten janne lähti alakertaan ja leevi sai komennuksen mun viekkuun. siinäkin poika vielä puhua pälpätti puolille öin ennen kun vihdoin simahti! kuumuus varmaan vei unet, luulisin!

heräsin jannen kelloon kuuden jälkeen. nousin ylös vaikka kyllä vähän uni painoi simmuja.. aamupuuhat ja -palat veivät viimeiset unen rippeet. aamulla ehdin laittaa kuvia milas-blogiini ja kunhan lapset oli heränneet, puettu ja syötetty tartuin vielä imuriin ja imuroin koko kämpän. kamat kasaan, mulle eväät matkaan ja roskikset kainaloon ja sitten menoksi.
töissä oli tosi huliviliä menoa koko päivä, taas! :) töihin päästyäni oli kopio hommia synttärikortteihin, kuukausikirjeen suunnittelua, sänkyjen laitot yms, yms miljoona hommaa ja toisella kädellä kaadoin kylmää kahvia kitaan :) päivä oli taas hetkessä lopussa vaikka päpivystys vuoro puoli kuuteen olikin. viideltä jo tosin päästiin. hitsi, kun ilma oli kun saunassa olis istunu! :) ulkona ollessa mulla menee päivän aikana ainakin kaksi litraa vettä! :) tuleepahan ainakin juotua!

kotona vein leevin ja ellan suoraan suihkuun, olivat niin nihkeitä ja pölyn peitossa. heti sanoivat olon piristyneen ja varmasti näin olikin :) sanoin, että on paljon mukavampi leikkiä, kun käy ensin vilvoittavassa suihkussa. itsekin olis tehny mieli, mutta kun oli vielä risuhommia illalla tiedossa.. lapset jäivät yläkertaan katsomaan lastenohjelmia ja leikkimään. mä painuin syömään viilit talkkunajauholla ja sitten olikin aika laittaa lapsille syötävää pöytään. ruoka maistui hyvin molemmille, mutta ella kyllä poistettiin pöydästä kesken kaiken ja hirvee kiljuminenhan siitä syntyi.. varoitin pariin kertaan, että pöydästä lähdet jos pelleily jatkuu ja jatkui se, ja lähti tyttö :) nauroin ellalle että se on aika tuisku, lumituisku kun äksyy ja ärhentelee noin :) päiväkodissakin oli suuttunut leeville niin, että kiljui ulkona naama aivan punaisena ja kädet nyrkissä, niin että sari oli sanonut, että hengitä välillä hyvä tyttö :) tinttarallani mun <3

illalla tossa entinen eskarilainen veti lipat pyörällä tuohon meidän eteen. kannoin tytön rappusillemme ja siitä mentiin meidän vessaan suihkuttamaan kyynärpään ruhje hiekasta puhtaaksi. huomaisin, että eipä meillä ole puhdistusainetta eikä isoja laastareita, apteekista pitä siis niitä kävästä ostamassa.. ihme ettei oo tarvinnu, kop* kop*..
mä oon nyt illalla väsänny yhden risuhatun ja toinen on aluillaan tuolla terassilla odottamassa :) laitoin terassille ison muuttolaatikon täyteen vettä ja risut sinne likoomaan. ovat niin kovin kuivia, että napsahtavat poikki. näin ne saa uudestaan taipuisaksi ja sieltä on niitä helppo ottaakin.. tuli jotenkin inspis tehdä, kun on olut vähän taukoa :D tosi ihanaa hommaa! huomenna voi sitten varata kampaajan, kun on nyt ahkera ;) pitää käydä saksittamassa noi kuivemmat latvat, ei paljoa, mutta sopivasti, tää on nyt niin hyvä pituus!! :) ja kun hennakin oli vielä sitä mieltä ;)

kello on vartin yli ysi ja lapset tulivat molemmat alas vessaan.. leevi valittaa masua :( jannea odotan harkoista ja pian painun tonne pihalle vielä hetkeksi hommiin, kunhan nuo kaksi palaa sänkyihin.. huomiseen!

Ei kommentteja: