7/03/2007

tänään mennään korkeasaareen, korkeasaareen, korkeasaareen..

aamulla mulla oli kello soimassa seiskalta ja ihan hyvin jaksoin nousta, ihme kyllä vaikka illalla vapanat kesti yhteen saakka, makasin sohvalla 24-01 ankaa silmät ummessa kuunnellen ja rauhottuen.. yhden aikaan kömmin sänkyyn kun tärinä alkoi helpottamaan - ei siis mulle enää sellasta määrää kahvia :)

laittauduin ja kasin aikaan leevikin jo heräili. pojalle vauhdilla vaatteet päälle ja aamupalapöytään. koska janne ja ella vielä vetelivät unia puoli ysin aikaan, me lähdettiin leevin kanssa prismaan ostamaan retkieväitä :) oli tosi lämmin! ihanaa :) kotiin palattuamme ysin tienoilla porukat nukkuivat vieläkin, mä purin ostokset, pakkasin tavarat ja silitin itselleni hameen - housut tuntuivat pikkasen tukalilta tuohon säähän :) viimein ella ja isukkikin nousivat ja ellan syötyä päästiin lähtemään. leevi riemastui, kun arvuutteli ylläripaikaa mihin mentäisiin ja kun arvasi että paikka on korkeasaari niin heti piti mummille soittaa :)
matkalla käytiin isukin työpaikalla kääntymässä, kun piti jotakin listoja tulostaa.. leevi ja ella valitsivat mulle sieltä ihanan pienen kirkkaanpunaisen kauppakassin :) voisihan sillä körötellä... janne ei vaan tuntunut lämpenevän ajatukselle :)

korkeasaaressa olikin melkoisesti porukkaa, mutta onneksi oli sentään vielä rattaita vapaana. ella pääsi rattaisiin ja leevi hiukan protestoi, mutta jaksoi reippaana poikana kävellä mukisematta koko viitisen tuntia! :) sai kehuja!
ihana sää meillä oli, ja tautisen ihanat maisemat; meri liplatti, veneet seilasivat, aurinko paistoi... itse kuljin toppi päällä ja kyllä nyt kihelmöi ja on taas rusketusraidat tummuneet ;) ei siellä saaressa sitä auringon porotusta niin tuntenut kun tuuli viilensi ihanasti, mutta heti kun kotiin tultiin niin aaaaarrrg!

vaille viisi oltiin kotona. lapset simahtivat heti autoon päästyään ja olivat kyllä niin kiukkuisia kun piti parkkiksella herätä... laitettiin molemmat leevin sänkyyn videoita katsomaan, sinne sitteb rauhoittuivat ja kiukku unohtui. mun duunikaveri kävi ostamassa sen tilaamansa häälahjahattujutun ja sen jälkeen meikä imuroi ja pyyhkäisi pika pikaa pölyt. lastenohjelmien loputtua täytin lapsille takapihalle altaan ja pääsivät muksut muutamaksi tunniksi pulikoimaan :) tykkäsivät niin kovin taas! mä laitoin samalla pyykkejä kaappeihin ja kastelin takapihan kukat. lapsista oli niin kivaa saada suihkusta päälleen! voi sitä naurun käkätystä :)
ennen kasia passitin lapset vielä suihkuun ja pukeutumaan, miia oli tulossa kasin pintaan kylään. laitoin pullat ja croisantit uuniin, pilkoin mansikat ja muut hedelmät lautasell, annoin leeville ja ellalle lämpimät ruoan ja pistin vielä uunipaistin uuniin ja juuri parahiksi kaikki oli reilassa kun miia pimpotti :)

lapset tykkäsivät hirveesti kun miia tuli, eivät ole pitkään aikaan nähneet ja mustakin oli ihanaa! se on kumma vaikka ei välimatkaa ole enää kun muutama kilsa niin miten sitä ei ehdi tapaamaan useammin!! nyt sovittiin että menen miialle joku ilta grillamaan, istumaan ja juttelemaan ihan rauhassa ilman noita pieniä häiriötekijöitä :)

miian lähdettyä vaille kymmenen kävin laittamassa lapset sänkyyn. suht nopeasti nukahtivat, ei ihme tälläisen puuhapäivän jälkeen :) kun iltasadut oli luettu, mä painuin etupihalle kastelu hommiin ja huuhtasin samalla terassinkin pölystä. nyt on sauna lämpiämässä ja menee taas huomisen puolelle nukkumaan meno kun kello jo puoli kahtatoista tikittelee...

huomenna meinasin käydä ostamassa vähän ulkokukkia, kun osa on lakastunut :) nina (ent. duunikaveri) on tulossa aamukahveelle kympin aikaan ja illalla mennään kastelemaan mun vanhempien piha (ne kun on reissussa), kun vaan ollaan ensin otettu vitriini vastaan, toivottavasti se tulee :) - kiva päivä siis tiedossa taas :)

suunnittelin muuten tossa pikkuisia muutoksia takapihalle :) meinasin vähän multa osaa levennellä, isoja havujuttuja ostaa ja ehkä jonkun ison puukartion ostaa tai tehdä... jo olemassa olevien kukkien paikkoja vaihtaa ja ostaa vähän uusia... janne pyöritteli päätään :) ihmetteli, että kaiken on tapahduttava heti, niin tietty! sellaista se puutarhan hoito on, vastasin, kun se sanoi että kohta taas pitää purkaa, kun haluankin toisella tavalla :)

Ei kommentteja: