7/08/2007

live earth!

kesä on ihanaa! mutta kun kaikki rakkaat lähtee reissuun pitkiksi ajoiksi, niin ei oo kivaa.. :(

aamusta lähtien meillä oli telkka päällä extralla, sieltä tuli suoraa lähetystä live earth-konsertista. hyvää musaa tärkeällä asialla niin pitihän sitä töljötellä :)

puolilta päivin soitin mun vanhalle tosi rakkaalle työkaverille, kun jotenkin tuli sellainen olo... ja hän sanoi miettineensä mua muutamana päivänä ihan hirveesti! telepatiaa! :)hän lupasi ilmoittaa pien, että jos mökkimatka siirtyy niin voitaisiin mennä sinne lasten kanssa leikkimään ja juttelemaan, kerrottavaa on kuulema ihan hirveesti! me lähdettiin siitä sitten jannen ja lasten kanssa kauppaan, leevi kun oli kirjoittanut kauppalapun pattereitaan varten :) matkalla prismaan essi soittikin ja pyysi tulemaan :D ihanaa ja mä kiersin kaupan napaten matkaan aamulle kiiltokuvia ja lasten cd:n, essille kukkia, pullapussin, keksipaketin ja omat jutut. sitten heitettiin janne kotiin ja kaasuteltiin järvenpäähän!

siellä istuttiin essin takapihalla terassilla ja kahviteltiin ja juteltiin ja katseltiin kun lapsilla oli tosi kivat leikit aamu tytön leikkimökissä ja pihalla uima-altaassa ja kuravellissä ja sisällä... :) lapsilla oli tosi kivaa! ella kaatua kellahti kuravelliin ja siitähän se itku tuli, mutta aamu ja leevi nauroivat :) me essin kanssa jutskattiin ja jutskattiin, välilä meinasi päästä itku, ja jutskattiin... ukkonenkin välillä jytisi ja ihana kesäsade piiskasi..

neljän jälkeen lähdettiin kotiin. lapset oli aika poikki ja pääsivät suoraan suihkuun. meillä live earth vaan jatkui.. :) janne laittoi keiton lämpenemään ja syötiin. leevi nukahti sänkyynsä ja se piti sieltä raahata alakertaan, jotta heräisi. illalla mä imuroin ja pyyhin pölyt kännykän radio korvassa huutaen :) ..vessat jätin suosiolla huomiseen.. siivoamisen jälkeen löhöilin sohvalla sitä konserttia katsoen aina puoli kahteen saakka...

Ei kommentteja: