7/27/2007

lenkiltä palanneena, suihkunraikkaana pikaiset kuulumiset:

kello tikittää yhtätoista ja mä tulin just suihkusta. olo on ihana, kun tuli sauvottua taas vauhdikas 50 minuutin lenkki; ahjon sillalta, ahjon kaupalle, sieltä terästietä pitkin matonpesupaikalle ja lapilan koululta lahdentien ali kotiin :) vettä tuli, mutta se ei menoa haitannut, virkisti vaan :)
tää olikin päivän toinen lenkki :) leevin kanssa lähdin kiertämään hiukan lyhyemmän lenkin tossa illalla puoli seiskan aikaan. ella jäi siksi aikaa syömään ja kylpypuuhiin isin kanssa :) leevi nautti äitin kanssa kahdenkeskisestä ajasta ja voi sentäs kun suu kävi taukoamatta <3 kerran selitti ja katseli taaksepäin ja kuinkas ollakaan oli miltei nenällään kaatumassa suoraan ojaan :/ onneksi sain napattua tarakasta kiinni ja kiskoin pojan kuiville :) muutama nyyhkytys tuli kun poika tarrasi mua kädestä.

päivällä meni töissä sittenkin pitkäksi :) aloin siinä yhden hujakoilla laittamaan nasujen ryhmään lasten nimiä penkkeihin ja niinhän siinä sitten kävi taas meikäläiselle ettei kesken voinut hommaan jättää :) tein loppuun ja sitten olikin jo välipalan aika ja murut halus syödä sen, joten jäin auttamaan ja meni reilu puoli tuntia ylitöiksi :) sitä kun on niin tunnollinen, oli laitettava nimet valmiiksi niin on lasten mukavampi aloittaa maanantaina, uusien pienokaisten varsinkin ja kun se oma naulakko paikkakin on niin tärkee :)

kotiin päästyämme painuin suoraan puutarhahommiin rikkaruohoja kitkemään, nuupahtaneita kukkia poistamaan ja villiviiniä kiinnittelemään :) sitten sisälle ruoan tekoon ja pian nina, kia ja veeti tulivat piipahtamaan. lapset herkuttelivat ville vallatonta ja me keitettiin jätskin seuraksi kupposet teetä. oli ihana nähdä pitkästä aikaa! suunniteltiin romanttisia 5 v treffejämme aiheella "laivalla vanhaan Porvooseen ja piknik kori matkaan" :D ajankohta olis muutaman viikon päästä viikonloppuna.. toivotaan että onnistuu! sakin lähdettyä vaihdoin vaatteet ja laitoin leeville ruokaa, ella valitteli mahaa, tai halusi vaan uhmata.. siitä pikku neidistä kun ei ota välillä selvää ;) sitten lähdettiinkin leevin kanssa sinne lenkille...

taidan mennä vielä kanavasurffailemaan ja sitten pitäs vissiin raahautua sänkyyn veden lotinaa kuuntelemaan :) täällä kun on niin Hirveen hiljaista, niin tollaset luonnon omat äänet kuuluu niin selvästi - mä nautin!!

ella sai muuten tänään ihanan yllätyksen postista!! ihan postipoika toi pakulla sen tytölle tuohon terassille unikko-kukka pussissa :) lilja-mummu oli muistanut ellaa ihanilla lusikoilla synttärien kunniaksi <3 täytyy huomenna soitella ja kiitellä, ella saa ihan itse kiittää, tykkäsi kovasti hienoista lusikoista ja olisi tietty halunnut niillä mennä annaa syöttämään ;)

Ei kommentteja: