5/15/2007

meidän unikeot eivät meinanneet aamulla nousta millään :) leevi kömpi aamuyöstä mun veikkuun ja isi ajettiin alakertaan sohvalle. mä heräsin jannen kanssa kuuden jälkeen. vasta vaille kasi sain lapset ylös, pukemaan ja aamupalalle. käänsivät vaan kylkeä kun maanittelin hereille :) ysiltä lähdettiin päiväkodille.

aamupala pöydässä leevi taas räväytti; telkassa näytettiin taideteoksia ja yhdessä oli rehevä nainen alasti. no poika sitten hulluna huutaa että kato, kato äiti, se oli ihan sun näköinen... :) minä sitten kysymään että miksiköhän niin poika menee vähän vaikeaksi ja hetken mietittyään sanoo - sillä oli samanlaiset silmät kun sulla :D just joo ja isi kehu illalla fiksuksi pojaksi :)
onneksi töissä sain kuulla kehuja pienestä painon pudotuksestani :) tää mun painonhallinta (sana laihdutus on kielletty :)) on tällästä hyvin hidasta, eikös se niin menekin; hiljaa hyvä tulee :) välillä paino laskee, sitten tulee takapakkia ja taas laskee.. en ota stressiä :)

töissä oli hulinaa ja tuli vähän eripuraa toisen ryhmän naisten kanssa - väärinkäsitys tai jotain, kiukutti, mutta eiköhän se taas tästä.. se on tää naistenala ja -mieli ;)
mä järkkäilin iltapäivällä mun kansiovuoria ja yritin setvii erikseen pienille sopivaa matskua ja sit yli 3 vee -> on vaan niin hirveesti kerääntynyt tuota tavaraa, että saa kyllä toisen hetken siivouksen parissa vielä viettää ennen muuttoa alakerrasta nasuihin, sinne alle 3 v ryhmään :) taidan tuoda sit yli 3 vee matskut kotiin kaappiin...
vedettiin leevin hoitajan kanssa extemporee leevin kasvatuskeskustelu ja eihän siinä mitään erikoista ollutkaan; rikas mielikuvitus, puhetta riittää, vallottava ja herttainen, kiltti ja tottelevainen :) saksien käytössä, pukemisessa ja karkeamotoriikassa tarvitsee poika vielä harjoitusta. ellan keskustelu siirtyi huomiseen. ella sai raivarit kun menin hakemaan, olis halunnu vielä leevin puolelle leikkii...

illalla oli aika kiukkusta sakkia kotona. janne oli harkoissa ja mä täällä venyttelin äänijänteitä kahden kiukkupussin kanssa. sain väkerretttyä yhden hatun ja leevi otti puhelun iisalmeen liljalle :) kun lapset olivat juorunneet, juteltiin liljan kanssa vielä tovi, puoli tuntia :) odottavat meitä kovasti kesällä kylään ja kovastihan meillä on sinne hinku ja ikävä :)

huomenna töiden jälkeen siivousta tiedossa. ja sitten alkaa neljän päivän vapaat, ihanaa!

Ei kommentteja: